Kúpiť odrážadlo – e-shop

Sprievodca výberom
odrážadiel


Odrážadlo  >  Trojkolka a odrážadlo 2v1

Trojkolka a odrážadlo 2v1

Nedávno obohatila trh športových potrieb pre deti trojkolka a odrážadlo v jednom, ktorá najmenším výborne pomáha s rozvojom pohybových zručností. Trojkolku môže dieťa začať používať, akonáhle sa naučí chodiť. Trojkolku na odrážadlo (aj naopak) zmeníte bez použitia náradia do jednej minúty.

Športová potreba 2v1 - vždy praktická

  • Trojkolka dodá dieťaťu potrebnú oporu a stabilitu. Už v ranom veku u neho rozvíja pohybové schopnosti a istotu pohybu.
  • Odrážadlo je prichystané, akonáhle dieťa získa viac skúseností a lepšiu rovnováhu. Výborne ho pripraví na budúcu jazdu na bicykli.

Unikátna trojkolka a odrážadlo 2v1 je najlepšie riešenie pre plynulý prechod zo stabilnej trojkolky na balančný bicykel - odrážadlo. Dieťa si nemusí zvykať na nový a často oveľa ťažší stroj - tradičné odrážadlo. Variant odrážadlo potom oveľa lepšie pripraví dieťa na prechod na tradičné odrážadlo či priamo na šliapací bicykel.

Vyobrazená trojkolka a odrážadlo 2v1 Chillafish Bunzi je zhotovená z mimoriadne pevného a ľahkého plastu, takže odolá aj nešetrnému zaobchádzaniu, ktorého sa určite dočkáte najmä u temperamentných detí. V sedle odrážadla je skrytá skrinka na úschovu detských vecí či malej desiatej na doplnenie energie.

Pravidelným pohybom obmedzíte detské choroby

Určite vás poteší aj výhodná cena trojkolky a odrážadla 2v1, ktorá ešte násobí jeho praktickosť. Odrážadlo navyše uľahčuje život dospelým, pretože už nemusia dieťa stále nosiť alebo voziť v rozmernom kočíku.

V každom prípade je na rodičoch, aby svojich potomkov vychovali k pohybu a chodili s nimi denne von, čo je nevyhnutné pre zdravý vývoj a obmedzenie civilizačných (aj detských) chorôb. Pediatri odporúčajú najmenej jednu hodinu voľného pohybu denne, k čomu je práve odrážadlo 2v1 s trojkolkou ako stvorené.

Zdieľajte článok



Odporúčame odrážadla






Ďalšie novinky

Trojkolka a odrážadlo 2v1

Nedávno obohatila trh športových potrieb pre deti trojkolka a odrážadlo v jednom, ktorá najmenším výborne pomáha s rozvojom pohybových zručností. Trojkolku môže dieťa začať používať, akonáhle sa naučí chodiť. Trojkolku na odrážadlo (aj naopak) zmeníte bez použitia náradia do jednej minúty.

Odrážadlo Kettler

Prieskum prestížneho nemeckého časopisu Test preukázal, že ani vysoká cena odrážadlá nemusí byť zárukou jeho kvality. Medzi 15 testovanými výrobkami totiž zvíťazilo najlacnejšie odrážadlo Kettler Speedy.

Odrážadlá pre deti od 2 rokov

Deti od 2 rokov už s prehľadom ovládajú športové jednostopové odrážadlá, ktoré sú ich prvým skutočným dopravným prostriedkom. V tejto vývojovej etape rodičom ubudne práca a deti sa začnú osamostatňovať, samozrejme každé inak, podľa svojho temperamentu.

Ako vybrať odrážadlo pre najmenšie dieťa

Odrážadlo pre najmenšie deti počíta s ich výškou približne od 85 cm a vekom od 18 alebo 20 mesiacov. Pri výbere odrážadlá je zásadné, aby dieťa dosiahlo celými chodidlami na zem. Odrážadlo mu teda nikdy nesmie byť veľké.

Správa o odrážadle pre deduškov a babičky

Ak máte malého vnúčika, možno mu chcete kúpiť osvedčený darček - prvý bicykel. Avšak pozor, šliapací bicykel s prídavnými kolieskami, na ktorom zrejme jazdili vaše deti, je už dnes prekonaný

všetky novinky