Kúpiť odrážadlo – e-shop

Sprievodca výberom
odrážadiel


Odrážadlo  >  Odrážadlo recenzie, recenzie odrážadiel

Odrážadlo - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných zákazníkov, ktorí si kúpili odrážadlo. Vyberte si potom odrážadlo v e-shope.

Súhrn recenzií produktu Odrážadla:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Chrániče WORKER Kinder Set 6 dielny

SUPROVE KORCULE ZA BEZKONKURENCNU CENU,KUPILA SOM MALEJ ALE UVAZUJEM ZE AJ SEBE KUPIM TAKE ISTE

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.05.2014)

Perfektne MOZNOST ROZTIAHNUT NA TRI CISLA KOLIESKA CELKOM FAJN MAKKUCKE A POHODLNE NA NOHE CELOROCNE VYUZITIE

ZATIAL SME NIC NENASLI



Recenzia Detská cyklo prilba WORKER Penguin

Super prilba.

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.05.2013)



Recenzia Chrániče WORKER Kinder Set 6 dielny

vybrala som si chrániče lebo sa učím jazdiť na in-linoch ,,,nechcem mať dolámané nohy ani ruky,,,chcem si chrániť svoje zdravie...pri športoch je doležité chrániť si svoje zdravie...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.04.2015)

som spokojná a používam ich,lebo mi ochránia moje zdravie



Recenzia Detské odrážadlo Training bike

Odrazadlo pouzivame skoro denne a sme s nim velmi spokojny.Nic komplikovane a ked uz maly nevladze,pre jeho nizku hmotnost nemam problem ho dostat domov.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.08.2012)

Jednoducha montaz,lahky na nosenie,prijatelna cena



Recenzia Odrážadlo WORKER Pelican

Odrazadlo je fajn, chalani si ho radi beru. Je nutne doladit brzdy. Tie nam v zaciatkoch skor vadia ako pomahaju. Odieraju sa o koleso. Treba sa s nimi vyhrat. :) Aj napriek tomuto vsak odrazadlo odporucam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.07.2018)

fajn odrazadlo



Recenzia Detská cyklo prilba WORKER Penguin

Produkt som si nevybrala, bol darčekom k odrážadlu. Ja som spojná a dcérka tiež. Je pohodlná a pekná. Určite je veľmi dobrá pre nenáročných. Nemyslím, že by ma niečo odradilo pri ďalšom nákupe

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.07.2013)

Spĺňa všetky moje požiadavky.

LED svietidlo pri dodaní malo iba 1 batériu, druhá chýbala. Ale nakoľko potme nechodíme s dcérkou von až tak mi to neprekáža.



Recenzia Chrániče WORKER Kinder Set 4 dielny

Chrániče pre dieťa som si vybrala preto, aby mojej dcére pri páde na korčuliach ochránili kolienka, lakte a dlane. Nakoľko sú kvalitné, myslím si, že svoj účel splnia a dieťa pri páde ochrania a nie, že sa rozbijú aj chrániče aj kolená. Vždy som chrániče ako aj iné športové potreby pre deti nakupovala v kvalitných značkách v športových obchodocha môžem povedať, že značka Worker je jednou znich, takže pre deti odporúčam tieto chrániče určite.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.05.2010)

kvalita



Recenzia Odrážadlo Spiderman OSPI043

produkt so m si vybrala kvôli ľahkej váhe, peknému dizajnu, s produktom som spokojná, malému sa veľmi páči je ľahký a môžem odporúčať len

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.01.2016)

výrobok zodpovedá popisu a vzhľadovo je veľmi pekný

neboli by na škodu nejaké tie lepšie kryty na šrúby, pri páde dieťaťa



Recenzia Spartan JD Bug odrážadlo

super :))

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.05.2013)

je to super pomocka na ucenie sa pre dieta drzat rovnovahu predtym ako sa nauci na bicyklik.a este je na tomto produkte super, ze sa daju dokupit petale a je z toho bicykel.



Recenzia Detské odrážadlo Training bike

Toto odrážadlo sme vybrali pre syna k tretím narodeninám. Vyhovuje nám veľkosťou, myslím, že mu poslúži ešte dlho, aj vzhľadom na možnosť nastavenia sedadla a riadidiel. Cenovo veľmi prijateľné vzhľadom na to, že sme hľadali odrážadlo s brzdou a blatníkmi a ostatné boli oveľa drahšie, ale im chýbali uvedené komponenty. Pomerne jednoducho sa skladalo. Syn sa na ňom naučil jazdiť okamžite a má u neho veľký úspech. Páči sa mi aj možnosť dofúkania kolies, nakoľko na bantamové kolesá, ktoré má väčšina ostatných odrážadiel som nepočula veľa chvály. Určite odporúčame.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.06.2014)

Vzhľadovo veľmi pekné odrážadlo s brzdou a blatníkmi. Prijateľná cena. Nafukovacie kolesá.

Zatiaľ sme nenašli žiadne proti.



Recenzia Odrážadlo WORKER Toucan

zatiaľ sme spokojní, je veľmi ľahké, pekné a vyzerá že aj kvalitné trošku ma sklamalo, že sedadlo je iba plastové, čakala som, že bude polstrované, ale malej to nevadí...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.06.2014)

cena, kvalita

tvrdé plastové sedadlo



Recenzia Chrániče WORKER Kinder Set 6 dielny

nevyhnutná ochrana pre deti pri bicyklovaní a podobných aktivitách

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.07.2010)

dieťa sme povinní takýmito výrobkami chrániť pred úrazmi tento výrobok je na to dostačujúci určite si zasluži 10 z desiatich bodov



Recenzia Odrážadlo WORKER Pelican

vynikajúca vec , len odporúčam, v prvý deň udržal syn rovnováhu a máme čo robiť, aby ho nevzal do postele.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.04.2013)

Je super ľahučké, Synovi sme ho objednali na 4 narodeniny, dokáže ho v pohode zniesť v rukách z prvého poschodia v bytovke a to nie je žiaden svalovec. aj po motorickej stránke ho dokázal ovládať veľmi skoro. Vrelo odporúčam.

gumové Štopliky, ktoré sa majú použiť ako chránitká na skrutky na kolesách vôbec nedržia. Je to ale banalita, nechali sme ich v sáčku a šup na bicykel.



Recenzia Detský bicykel WORKER Nataly 10"

Produkt som si vybrala na základe kladného doporučenia priateľky.Odporúčam pre malé detičky od 20 mesiacov. Som veľmi spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.08.2014)

Vynikajúci výrobok pre malinké deti, krásne farebný,kvalitný.

-



Recenzia Spartan JD Bug odrážadlo

je perfektny

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.05.2013)

Je mohutny taky presne ako som mala predstavu o odrazadle... a syn sa hned na nom naucil nestiham po nom.



Recenzia Detské odrážadlo Training bike

Bomba !

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.04.2010)

je lahky, ked strati krpec rovnovahu, nema problem ho udrzat a nepadnut, vyborna vec, maly sa odviezol uplne okamzite a dolu kopcom sa spustil na druhy krat perfektne, rovno, bez zavahania. Je to super vec - ako priprava na bicykel, vrelo doporucujem :o)

malemu tam chyba len stojan a zvoncek, mne robilo trosku problem skladanie, navod je maly a nezrozumitelny.



Recenzia Chrániče WORKER Kinder Set 4 dielny

SUPROVE KORCULE ZA BEZKONKURENCNU CENU,KUPILA SOM MALEJ ALE UVAZUJEM ZE AJ SEBE KUPIM TAKE ISTE

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.05.2014)

Perfektne MOZNOST ROZTIAHNUT NA TRI CISLA KOLIESKA CELKOM FAJN MAKKUCKE A POHODLNE NA NOHE CELOROCNE VYUZITIE

ZATIAL SME NIC NENASLI



Recenzia Odrážadlo JD Bug Billy

-

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.05.2013)

-

Riadidlá sa dajú pretáčať, nemajú doraz.



Recenzia Odrážadlo WORKER Pelican

Mozem ho kazdemu odporucat, nasa mala si ho hned zalubila a beha na nom od rana do vecera. Vecer ho odparkuje pri posteli :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.05.2014)

Super cena,farby ako na obrazku,brzdi dobre,lahko sa zmontuje (a to som zena :)

Nic



Recenzia Odrážadlo WORKER Gaudo

produkt je na stránke veľmi dobre popísaný, jedna s najväčších výhod je jeho nízka hmotnosť a ,,veľkosť,, ideálny pre prvé krôčky. Dcera si ho zamilovala. dobrá komunikácia s predávajúcim ale aj s doručovateľom ktorý bol rýchli objednavka bola doručená o 24hodín.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.10.2013)

- veĺmi presné a podrobné informácie - odrážadlo ideálne pre mladšie deti aj od 18mesiacov - ľahučké (dôležité pri odrážaní ale aj pri nosení ked už deti nevládzu) -



Recenzia Chrániče WORKER Kinder Set 4 dielny

nevyhnutná ochrana pre deti pri bicyklovaní a podobných aktivitách

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.07.2010)

dieťa sme povinní takýmito výrobkami chrániť pred úrazmi tento výrobok je na to dostačujúci určite si zasluži 10 z desiatich bodov



Recenzia Spartan JD Bug odrážadlo

n/a

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.05.2013)

+

-



Recenzia Odrážadlo Enduro MAXI

3 - ročná dcérka sa na ňom s oblubou vyváža, kúpili sme ho hlavne pre to, že pôvodné nám už bolo malé. Nesedí ale popis výšky sedadla od zeme - v skutočnosti je asi o 5 cm nižšie.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.12.2013)

- cena

- skutočná výška sedadla je nižšia o 5cm ako uvádza popis



Recenzia Detská cyklo prilba WORKER Penguin

A

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.05.2013)



Recenzia Odrážadlo WORKER Pelican

Tento tovar vrelo odporucam, pretoze nase deti ho vyuzivaju kazdy den odkedy ho mame a este sme nenasli slabinu, resp. nedostatok. Je pekne, ucelove, lahke, vyborne sa na nom jazdi. Je skvele ze ma blatniky aj brzdu na riaditkach. Lahko sa s nim manipuluje..mozno snad jedna nevyhoda...mohol by mat mäkku sedacku..Inak uplna spokojnost, naozaj

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.04.2014)

lahka konstrukcia, super vec pre deti, pretoze s nim bezproblemovo manipuluju ma blatniky a brzdu pekny dizajn

tvrda sedacka



Recenzia Chrániče WORKER Kinder Set 4 dielny

zatiaľ ich používame len krátko, ale už nás ochránili aj pri pádoch, oceňujem hlavne chrániče rúk

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.03.2016)

-vybrať veľkosť podľa výšky dieťaťa -voliteľná farba -oceňujem hlavne kvalitné prepracovanie chráničov rúk

žiadne



Recenzia Odrážadlo JD Bug Bugie

-

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.05.2013)

-

Riadidlá sa dajú pretáčať, nemajú doraz.



Recenzia Chrániče WORKER Kinder Set 6 dielny

Chrániče pre dieťa som si vybrala preto, aby mojej dcére pri páde na korčuliach ochránili kolienka, lakte a dlane. Nakoľko sú kvalitné, myslím si, že svoj účel splnia a dieťa pri páde ochrania a nie, že sa rozbijú aj chrániče aj kolená. Vždy som chrániče ako aj iné športové potreby pre deti nakupovala v kvalitných značkách v športových obchodocha môžem povedať, že značka Worker je jednou znich, takže pre deti odporúčam tieto chrániče určite.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.05.2010)

kvalita



Recenzia Chrániče WORKER Kinder Set 6 dielny

zatiaľ ich používame len krátko, ale už nás ochránili aj pri pádoch, oceňujem hlavne chrániče rúk

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.03.2016)

-vybrať veľkosť podľa výšky dieťaťa -voliteľná farba -oceňujem hlavne kvalitné prepracovanie chráničov rúk

žiadne



Recenzia Detská cyklo prilba BARBIE

-pre vnučku .dostal som 100 bodov od vnučky .pre jazdu na kolobežke .vrele .na spoľahlivosť predajcu,kvalitu výrobku,dodacie podmienky a samozrejme cenové ponuky(nepovažujem však najvýhodnejšiu cenu za smerodatnú)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.06.2011)

pekná,praktická, kvalita,dizajn



Zdieľajte článok


Odporúčame odrážadla






Novinky

Trojkolka a odrážadlo 2v1

Nedávno obohatila trh športových potrieb pre deti trojkolka a odrážadlo v jednom, ktorá najmenším výborne pomáha s rozvojom pohybových zručností. Trojkolku môže dieťa začať používať, akonáhle sa naučí chodiť. Trojkolku na odrážadlo (aj naopak) zmeníte bez použitia náradia do jednej minúty.

Odrážadlo Kettler

Prieskum prestížneho nemeckého časopisu Test preukázal, že ani vysoká cena odrážadlá nemusí byť zárukou jeho kvality. Medzi 15 testovanými výrobkami totiž zvíťazilo najlacnejšie odrážadlo Kettler Speedy.

Odrážadlá pre deti od 2 rokov

Deti od 2 rokov už s prehľadom ovládajú športové jednostopové odrážadlá, ktoré sú ich prvým skutočným dopravným prostriedkom. V tejto vývojovej etape rodičom ubudne práca a deti sa začnú osamostatňovať, samozrejme každé inak, podľa svojho temperamentu.

Ako vybrať odrážadlo pre najmenšie dieťa

Odrážadlo pre najmenšie deti počíta s ich výškou približne od 85 cm a vekom od 18 alebo 20 mesiacov. Pri výbere odrážadlá je zásadné, aby dieťa dosiahlo celými chodidlami na zem. Odrážadlo mu teda nikdy nesmie byť veľké.

Správa o odrážadle pre deduškov a babičky

Ak máte malého vnúčika, možno mu chcete kúpiť osvedčený darček - prvý bicykel. Avšak pozor, šliapací bicykel s prídavnými kolieskami, na ktorom zrejme jazdili vaše deti, je už dnes prekonaný

všetky novinky